Pressroom

Firma MiP Data Recovery posiada najnowocześniejsze laboratorium wyposażone m.in. w komory laminarne, które pozwalają na otworzenie nośnika w sterylnych warunkach, umożliwiających odzyskiwanie danych z uszkodzonego dysku twardego (HDD) bez ryzyka powiększenia strat.

dziesięć oznak, że jesteś uzależniony od swojego telefonu Dziesięć oznak, że jesteś uzależniony od swojego telefonu Dziesi     oznak   e jeste   uzale  niony od swojego telefonu 500x310

Dziesięć oznak, że jesteś uzależniony od swojego telefonu

Bez telefonu, jak bez ręki. To już nie tylko żartobliwe porównanie. Polacy uzależniają się od smartfonów. Z roku na rok liczba użytkowników wzrasta, a liczba telefonów komórkowych jest wyższa niż Bez telefonu, jak bez ręki. To już nie tylko żartobliwe porównanie. Polacy uzależniają się od smartfonów. Z roku na rok liczba użytkowników wzrasta, a liczba telefonów komórkowych jest wyższa niż liczba mieszkańców naszego kraju, podają specjaliści MiP Data Recovery.liczba mieszkańców naszego kraju, podają specjaliści MiP Data Recovery.