Pressroom

Firma MiP Data & Forensic posiada najnowocześniejsze laboratorium wyposażone m.in. w komory laminarne, które pozwalają na otworzenie nośnika w sterylnych warunkach, umożliwiających odzyskiwanie danych z uszkodzonego dysku twardego (HDD) bez ryzyka powiększenia strat.

Dziesięć-oznak-że-jesteś-uzależniony-od-swojego-telefonu-500x310 Dziesięć oznak, że jesteś uzależniony od swojego telefonu

Dziesięć oznak, że jesteś uzależniony od swojego telefonu

Bez telefonu, jak bez ręki. To już nie tylko żartobliwe porównanie. Polacy uzależniają się od smartfonów. Z roku na rok liczba użytkowników wzrasta, a liczba telefonów komórkowych jest wyższa niż Bez telefonu, jak bez ręki. To już nie tylko żartobliwe porównanie. Polacy uzależniają się od smartfonów. Z roku na rok liczba użytkowników wzrasta, a liczba telefonów komórkowych jest wyższa niż liczba mieszkańców naszego kraju, podają specjaliści MiP Data & Forensic.liczba mieszkańców naszego kraju, podają specjaliści MiP Data & Forensic.